100925 - "But there's an endless battle to be won"

Det blir vad man gör det till, och gör man det inte - så blir det inte, helt enkelt. Därför tänker jag inte börja det här inlägget med att ursäkta min frånvaro, utan istället fortsätta uppmana er om att hålla ut. För snart, och då: väldigt snart, kommer jag hänvisa till en mer berättande beskrivning av hur/var/när och varför. Well.. en bildlig beskrivning, rättare sagt.

Så, tills vidare, keep up the good mood och på återseende. Kanske ikväll, kanske imorgon.


100905 - "Let's keep this down for a little while"

Long time no see, som man säger i US and A (och gör man inte det, så torkar jag tårarna och kommer igen så småningom)! Hur som helst är jag tillbaka och åter där jag hör hemma - Strömsund, Jämtland. Lite kallare förvisso, men fy-jävla-sjutton vad det inte spelar någon roll. "Borta bra men hemma bäst" är mer än bara en uråldrig och uttjatad klyscha. Mer om detta i nästkommande inlägg, och när jag tar mig den tiden är ännu osett.

Skolan har kommit igång, och likaså stressen över att hinna med och räcka till. Jag har en del saker som ligger och väntar, men varken motivation eller inspiration till skrivandet. Det får helt enkelt vara tills vidare, eller tills jag kommit hem från "dagens-to-do"! Bärplockning med andra ord, och det i sällskap av världens finaste kille - kanske med kameran till hands (i min hand, för den som missade poängen). Ett lånat makroobjektiv, var det visst, ja-ah-a!


RSS 2.0