091228 - "Jag vill ha sömnen tillbaks"

Trots snöstorm och tolv grader kallt satt vi (läs: jag, Seppa och Björn) mycket riktigt i bilen strax efter åtta, påväg mot Sundsvall. Nog för att det var oplogat och skapligt omöjligt att se vad som fanns framför bilen.. men fram kom vi åtminstone. Och vi möttes dessutom av strålande sol och en klarblå himel under resans gång.

Spenderade de första två timmarna inne på Birsta City, där vi givetvis fick armbåga oss fram mellan ett tiotal (läs: hundratal) översminkade och parfymstinkande(!) tjejer som fick svårare och svårare att andas ju närmare tolv klockan visade. Men med lite flyt hittade vi oss åtminstone en plats där vi stannade till för lunch, dock en kortare variant.
Letade oss vidare i vimlet efter någonting spännande av utbudet i butikerna, men precis som under alla andra tidigare mellandagsreor var resultatet ingenting som förvånade.

Därefter besökte vi Ikea (där diverse småprylar införskaffades) och El-giganten (som lockade med prissänkta mobiltelefoner) innan vi bestämde oss för ett besök hos bättre-syster och svåger i Åsta, det vill säga: utanför kaoset. Efterlängtade personer och trevligare samtal! Dock tillfälligt, men någonting att leva på tillsvidare i alla fall.

Återvände in mot stan och Biltema i jakt på en bränslepump, men fick dessvärre komma ut tomhänta. En besviken kille, en annan förkyld och en frusen tjej senare gjorde vi ett sista stopp på Ikeas restaurang innan vi begav oss hemöver. Tröttare-ungdomar var hemma strax efter åtta och efter lite umgänge på Duvberget sökte vi oss (läs: jag och finaste) ner mot byn för kvällsfika och efterlängtad sömn.

Dagens händelser är dessvärre ingenting som bör intressera, men kvällens planer verkar däremot trevligare: någonting som kommer inkludera finare-sällskap. Men nu, tillsvidare: .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0