100110 - "Framtiden väntade som en farlig gåta"

Sa-aA-Aaa-Yyy what?
Joho, jag är antagligen back on track igen.. eller åtminstone så pass rastlös, såhär på morgonkvisten medan pojkvän ligger och drar djupa (läs: djupare) andetag här intill mig, att jag behöver en lagom sysselsättning innan jag bestämmer mig för att göra någonting drastiskt, exempelvis tappra uppvaknings försök. Snälla sådana dock! Ehe.. Hur som haver känner jag mig förbannat random som kommer och går lite titt som tätt, men åt andra sidan ger det mig någonting att resumera.. i kortare drag (och ni vet kanske hur det brukar sluta).

Well, dagarna rullar på precis som vanligt medan jag bara myser i finare och bättre sällskap. Gårdagen startades med skrikande och vibrerande element och avslutades med en impulstrip till Östersund och bio tillsammans med världens finaste, Björn, Anna och Mattias. Tummen upp, gilla-knappen och ENDAST positiva omdömen - för den som inte sett "Avatar" ännu!

Och annars då?
-Förutom att jag drar till utlandet: det vill säga Alanya, Turiket, den fjortonde augusti, och dessförinnan besökt Stockholm och "Sonisphere" med "Iron Maiden" i ledet så finns det ingenting mer för er att ta del av. Eller ja.. hittills. Frågor och funderingar hänvisas till mig, personligen. Men tillsvidare, ha en fortsatt trevlig dag sötnosar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0